Sayfalar

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Ocak 2015 Çarşamba

KADIN VE ERKEK NE İSTER ? BENCE ARTIK ÇOĞUNLUK TEK BİR ŞEY İSTİYOR... DAYAK

Bu aralar, çevremde kalbi kırılmış, yaşıtım ve daha küçüğüm çok fazla kadın var. Cidden üzülüyorum bu duruma. Benzer olanı yaşadım çünkü, ne demek olduğunu biliyorum.
İnsan kendini koruma gereği duymuyor, sevdiğine karşı ve en ağır darbeyi alıyor.
Çok kıymetli, zarif, candan sevmiş kadınlardan bahsediyorum. Bir adam sandıklayıp sömürmek isteyen çoğunluktan değil asla.
Birlikte olduğu insanla yol almak, başını omzuna koymak, gerektiğinde destek olmak isteyen kadınlar söz ettiklerim. Bu nedenle yazmaya karara verdim. Çok uzun süredir, yazmadığım bloğuma.
Ki kim okur ? Ben de böyle miyim diye düşünür ? Kendini eleştirecek kadar şahsiyeti oturmuş kaç kişiyiz ? Onu bilemem. Kendini eleştirmek, ağır mevzudur. Üstüne ders alıp düzeltmekse, içsellikle yol almış olmayı gerektirir ki, sözüm meclisten dışarı, çevremde bunu başarabilecek çok az insan tanıyorum. İddialı konuştuğumu ve bunu başardığımı iddia ettiğimi düşünmeyin...  Ha Şa ...Sadece yoldayım. Amaaaaa en azından yoldayım. Ki... O yolda, OLMAK, yok zaten.
Mal, mülk sahibi olmak, güç sahibi olmak, insan olmakla aynı şey değil ne yazık ki. İnsan olma erdemi farklı bir konu. Bunu burada anlatmak, zaten imkansız. Yazının burasına gelip okumaktan vazgeçenler, zaten bu konuya ilgi duymuyor demektir.
Herkesin rahatsız olduğunu söylediği, ancak çözmek için en ufak uğraş sarf etmediği konudur bu, özellikle son yıllarda. Çok derin konuşanlar, bir lokma parası oldu mu değişiverir.  Yeter ki, Param olsun, rahat bir hayatım olsun. Gerisi lafı güzaf olur bir anda.
Öyle dernek çatısı altında, evliyalık, sufilik, dervişlik ile de olmuyor bu işler. Gerçek yaşamında insan olabilmekten başlıyor her şey.
Dediği ile yatığı aynı olmak aslında söylediğim.
İnsanı insan olduğu için sevmek,
Statü gözetmeden değer vermek,
Kapımıza değil, kalbimize vuran buyursun demek istiyorum yani . Anlayana.
Tüm bunları çatır, çatır yazıyorum, çünkü para içinde yüzebilecek iken, dayanamayıp her şeyi bırakabilmiş bir kadınım. Şimdi her şeyi en baştan kuruyorum. Çevrem, bir çok insanın sahip olmayı hayal edeceğinden çok daha fazla, üst düzey insanla dolu.
Ve tüm bu hikayede, üzülen taraf olarak insanların ne çektiğini biliyor olduğum gibi, bir çok güçlü insanın bir valeye, ya da garsona davranışından tiksinecek kadar da insanım. Allah'a Şükür.
Çok basit bir şey var.
Topraktan geldik. Toprağa gideceğiz.
Sonuç olarak sevseniz de, sevmeseniz de lütfen , Mümkün olan herkes okusun. Hatta yorum yazsın lütfen. Özellikle Erkekler. Fikir paylaşmak güzeldir. Aynı yönde düşünmek değil dert, paylaşmak, çoğalmak, doğruyu bulmak, düzeltmek için yol almak.
Asıl konuya dönelim;
Anlayamadığım en önemli konu şu ; Ne ara insanlar bu kadar, fütursuz, saygısız, para odaklı kukla tadında yaşayan, güç için onurunu yerlere atan, karşısındakinin değerini bilmez hale geldi. Sap ile samanı karıştıracak kadar, bencil, akıldan yoksun davranan insan sayısı ne ara bu kadar arttı ? Ve bir takım kadınlar, ne ara, gururunu, onurunu, var olan değerleri, top yekun ne ara terk ettiniz ?

Ünlü bir Hollywood Yıldızı Değilseniz ? Böyle Giyinmemenizi Öneririm.

Giyiminiz , konuşmanız, ne ara bu kadar ucuz ve alelade oldu ? Bu tavrınızın ne kadar bayağı olduğunu ve kadın cinsine bakışı, zamanla nasıl değiştirdiğini göremiyor musunuz ?
Tüm dekoltenizi, sınırsız sergilediğinizde, zarif bir görüntü olmadığını algılayamıyor musunuz ?
Bu şekilde nasıl bir erkeğin gönlünü kazanmayı umuyorsunuz ?
Üstelik, erkeklerin işini bu derece kolaylaştırdığınız için, sizin gibi düşünmeyen kadınların hayatını da zindana çevirdiğinizin ne zaman farkına varacaksınız ?
Özgür olmak, hayattan keyif almak, sosyal hayatın içinde olmak değil ki mesele. Bunu yaparken biraz usturuplu kalabilmek.
Ve sonuç olarak, mesele bir gecelik, bir aylık bir ilişki ise, bunun için şu an iki cinsinde çaba göstermesine gerek yok zaten. Beyler ne siz, spor salonlarına o kadar para harcayın, hanımlar ne de siz o kıyafetlere ve parfümlere gerek yok masrafa, bu istedikleriniz yerlerde satılıyor artık.
İlişki, emek ister, ilişki saygı ister, ilişki nezaket ister, ilişki korunmak kollanmak, bebek gibi bakılmak ister, her iki taraf içinde, erkeğin ağlayabildiği kadın olmak , kadının yaslandığı omuz olabilmek ister. Bir insanın gözünden gülmek ne güzel bir şeydir, Onu mutlu etmek, onunla uyanmak, uyumak...
İnsanlar ilişki yaşar, çünkü yalnızlık Allah'a mahsus. Ancak yol alacağı insanı yanında ister, gerektiğinde yanında olmak ister. İyi ve kötü günde olur ayrıca gerçek olan. İyi de olup kötü de kaçmaz. Hepimiz gün gelip yaşlanacağız, tüm vitamin, mineral, spor salonu, estetik çabalarımıza rağmen. O zaman bu sabun köpüğü ilişkileri yargılayacağız ama biraz geç olacak. Sizi sevmeyen birilerinin eline düşeceksiniz. Yazık olacak.
Annem geç dirliği versin Allah derdi hep '' Yaşlılığında, rahat ve huzurlu olsun insan '' anlamında. Ben de şimdi versin anne derdim. Bir takım insanların, yaşlılık döneminde başlarına gelenleri görünce anladım. Şimdi ben de aynı duayı her sabah, her akşam dualarıma kattım.
Tüm bu hikayenin en kötü tarafı, yumuşacık kalplerde katılaşıyor kabalık gördükçe ve sonuçta insanlar belki en mutlu olabilecekleri, bir ömür yol alabilecekleri insanları kaybediyor, hayatına bile kabul etmiyor. Neden ? Kırılmamak için . Ne acı. Birilerinin yaptığı saçmalıklar, dalga, dalga herkesi etkileyip, bunu yapana da vuruyor gün gelip. Ancak sonuç olarak, mutsuzluk yayılıyor. Oysa mutlu olmak ve etmek çok ama çok kolay.

 Beyler şimdi de lafım özellikle size...

1. Evet ortalık her durumda elinizin altında olacak kadın dolu maalesef son zamanlarda, ancak bu ucuzluk sizi yanıltmasın. Altın her zaman altındır. Ve elinize aldığınızda anlayamıyorsanız, siz kaybedersiniz.
2. Size değer veren insana kaba davranmak, ya da önemsememek kendinizi güçlü hissettiriyor ise ciddi psikolojik problemleriniz var. Acil doktora görünün.
3. Hayatı alelade yaşayarak bitirmek istiyorsanız keyif sizin. Ancak yaşlanacaksınız. O zaman eller havaya olmaz bilesiniz.
4. Ben sana layık değilim yalanını 18 yaşındakiler bile kullanmıyor artık, lütfen saçmalamayın.
5. Erkekler, erkek gibi davranırsa, inanın kadınlar da kadın gibi davranır. Sorumluluktan kaçan, en ufak bir sıkıntıda yok olan, aradığında bulunmayan, ne i düğü belli olmayan erkek çoğunluğu olunca, kadınlarda maskülen bir yapıya büründü. sizin suçunuz acilen aklınızı başınıza alın.
6. Bir insanla birlikte olmak lafını, her gün pasta yenilmez diye çevirecek kadar kötü ilişkiler yaşayanlardansanız Allah yardımcınız olsun. İki insan, her gün birbirleri için farklılaşabilir. Birlikte yaşamaktan, yaşlanmaktan korkulmayacak insanlar vardır. Her gün ayrı bir renk, koku olabilen. Ve siz de olmalısınız tabi. Kadınlarda her gün tatlı yemeyi sevmeyebilir. Aynı insanla, rengarenk bir dünya yaratmak elinizde.
7. Her akşam kapınızı açan, güzelim sofralarda keyifle sohbet edeceğiniz bir insan yerine, her akşam başka bir restoran ya da ev de farklı bir insanla olmak, her sabah bildiğiniz sevdiğiniz ten yerine, bambaşka, yabancı duraklarda bazen boğularak uyanmak mı istiyorsunuz ?
8. Ve en Önemlisi... BİR KADIN... SİZE VAKİT AYIRMA NEZAKETİNİ GÖSTERİYORSA, BU ALTERNATİFİ OLMADIĞINDAN DEĞİL, SİZİ BEĞENDİĞİ, YANINIZDA OLMAK İSTEDİĞİ İÇİN. KENDİNİZİ HİNT KUMAŞI SANMANIZ YANLIŞ. AMA İSTERSENİZ O KADIN İÇİN, ÖMÜR BOYU HİNT KUMAŞI DA OLABİLİRSİNİZ. Tercih sizin.


Böyle Bir fotoğraf Karesine Sahip Olmak İstemiyorsanız Doğru Yoldasınız.

O zaman aynen devam edin. Her akşam farklı restoran, farklı kadınlar, farklı fantazilerin izini sürün.
Vaktiniz ve naktiniz yettiği yere kadar. Yalnız kaldığınızda bu yazıyı bir daha okuyun.
Keşke...
Yanımda beni seven biri olsaydı
İki kelam etseydik
Ellerimi tutsaydı
Bir bardak kahve içseydik
Yanımda uyansaydı .....
Falan demeyin. Bu kadar insan harcayarak, mutlu olamazsınız. Mutlu etmeyen, mutlu olmaz. Cennet ve cehennem bu dünyada.  Unutmayın.